Perhimpunan Bulanan Kokurikulum bil 1/2022

By , 24 May, 2022 12:31 am

Selasa : 17 Mei 2022 – Perhimpunan Bulanan Kokurikulum bil 1/2022: Dikendalikan oleh PPIM Sekolah Rendah Islam Indera Mahkota,Kuantan Pahang.Program perhimpuanan bulanan Kokurikulum ini diadakan pada hari pertama minggu ke 3 di setiap bulan. Perhimpunan dimulakan dengan Murid bersedia dalam unit masing-masing dan bergerak masuk ke teduhan ilmu mengikut unit Kokurikulum masing-masing. Guru Besar menerima tabik hormat diketuai oleh ketua PPIM memberi arahan kawad hormat dan melapor kepada Guru Besar dengan pasukan Siap sedia untuk perhimpunan. Perhimpuanan diteruskan dengan Bacaan doa, Nyanyian Lagu Negaraku & lagu PPIM.Acara penyampaian hadiah/sijil (tadarus al quran peringkat negeri pahang).Perhimpunan ditutup dengan Ketua PPIM melapor kepada Guru Besar untuk Mohon Menjalankan tugas-tugas lain serta perhimpuanan bersurai.

#perhimpunanKokurikulum #UnitKokurikulumSriim #UnitPPIM