Perhimpunan Bulanan Kokurikulum bil 2/2022

By , 13 June, 2022 1:53 pm

Rabu : 13 Jun 2022 – Perhimpunan Bulanan Kokurikulum bil 2/2022: Dikendalikan oleh BSMM (Bulan Sabit Merah Malaysia) Sekolah Rendah Islam Indera Mahkota,Kuantan Pahang.

Program perhimpuanan bulanan Kokurikulum ini diadakan pada hari pertama minggu ke 3 di setiap bulan. Perhimpunan dimulakan dengan

Murid bersedia dalam unit masing-masing dan bergerak masuk ke teduhan ilmu mengikut unit Kokurikulum masing-masing.

Guru Besar menerima tabik hormat diketuai oleh ketua BSMM memberi arahan kawad hormat dan melapor kepada Guru Besar dengan pasukan Siap sedia untuk perhimpunan.

Perhimpuanan diteruskan dengan Bacaan doa, Nyanyian Lagu Negaraku & lagu BSMM

Perhimpunan ditutup dengan Ketua BSMM melapor kepada Guru Besar untuk Mohon Menjalankan tugas-tugas lain serta perhimpuanan bersurai.

>> Klik untuk melihat lebih banyak gambar.

#perhimpunanKokurikulum

#UnitKokurikulumSriim